CONSIDERATIONS TO KNOW ABOUT παθησεις σπονδυλικης στηλης

Considerations To Know About παθησεις σπονδυλικης στηλης

Considerations To Know About παθησεις σπονδυλικης στηλης

Blog Article

Κατασκευή Ορθωτικών πελμάτων με Ψηφιακό πελματογράφο -

Η σπονδυλική στένωση μπορεί να οδηγήσει σε πόνο χαμηλά στην πλάτη, καθώς και πόνο στα πόδια.

Συνταγή: Σπιτικό ρόφημα που ανακουφίζει από τα συμπτώματα του επίμονου βήχα

Τα συμπτώματα της οσφυαλγίας για παράδειγμα, είναι δυνατόν να υποχωρήσουν κατόπιν δύο ή και τριών ολοκληρωμένων συνεδριών.

Αυχενικό Σύνδρομο – Τι Είναι Ο αυχένας είναι ο συνδετικός κρίκος του κορμού με το κεφάλι. Η αυχενική μοίρα της […]

Όταν υπάρχουν εμπόδια ή διαταραχές στη διέλευση των νευρικών ερεθισμάτων, τότε τα κύτταρα ή τα όργανα του σώματος δεν μπορούν να λειτουργήσουν κανονικά, με αποτέλεσμα την έναρξη κάποιας δυσλειτουργίας που προδιαθέτει τον οργανισμό στην ασθένεια και τον πόνο.

Διαρκούν από λίγες ημέρες μέχρι μήνες, ακόμα και χρόνια. Επιπλέον, εκτός από τον αυχένα, μπορεί να αντανακλούν στον ώμο ακόμα και σε όλη την περιοχή του άνω άκρου.

Σύγχρονη Μηχανοθεραπεία (Ηλεκτροθεραπεία - Υπέρηχος κ.τ.λ.) -

Σχετικά με τον περιορισμό των δραστηριοτήτων που αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτό που αποζητούμε από τον ασθενή μας είναι η αποφυγή δραστηριοτήτων που επιφέρουν πόνο ή επιδείνωση των κλινικών συμπτωμάτων που ήδη υπάρχουν.

Διόρθωση λοιπών μυϊκών ανισορροπιών που εντοπίζονται στο σώμα του ασθενούς.

Η θεραπεία της στένωσης μπορεί να είναι συντηρητική ή χειρουργική. Η συντηρητική θεραπεία δεν καταπολεμά την αιτία αλλά ενδέχεται να βοηθήσει στην ύφεση των συμπτωμάτων.

Θα εκτιμήσει αν υπάρχουν κάποιες λειτουργικές – μηχανικές διαταραχές, που θα μπορούσαν να σχετίζονται με το πρόβλημα του ασθενούς, και στη συνέχεια θα προβεί στη διόρθωσή τους.

Πολλές φορές τα ασυνήθιστα συμπτώματα των ποδιών είναι μια ένδειξη για την παρουσία της σπονδυλικής στένωσης.

Η φυσιοθεραπεία είναι μια επιστήμη που έχει click here εξελιχθεί κατά πολύ τα τελευταία χρόνια και αυτό έχει ως αποτέλεσμα από την «κλασική θεραπεία» να φτάσουμε σε αυτό που σήμερα αποκαλούμε «προηγμένη φυσιοθεραπεία». 

Report this page